Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Köyceğiz'de Matematik Şenliği düzenlendi

Köyceğiz'de Matematik Şenliği düzenlendi


Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Matematik Şenliği, Köyceğiz Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) tarafından gerçekleştirildi. Şenlik, Köyceğiz Kaymakamlık Binası önünde açık alanda yapıldı.

Köyceğiz'de Matematik Şenliği düzenlendi

Çeşitli okullardan öğrencilerin katıldığı şenlikte, eğlenceli matematik aktiviteleri gerçekleştirildi. Toplamda 66 BİLSEM öğrencisi, öğretmenler ve yöneticiler 18 istasyonda görev alarak sunumlarını gerçekleştirdi. Bu etkinlik, Köyceğiz'de ilk defa düzenlenen bir etkinlik olma özelliği taşıdı.

Matematik Şenliği'ni Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice Karaca ve birçok öğrenci ziyaret etti. Karahan, şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen koordinatör öğretmenlere, destek veren velilere ve sunumlarını gerçekleştiren öğrencilere paha biçilmez bir deneyim yaşattıkları için teşekkür etti.

Matematik Şenliği, öğrencilerin matematikle ilgili konuları daha eğlenceli ve interaktif bir şekilde öğrenmelerini sağlamak amacıyla düzenlenmiştir. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin matematikle ilgili farkındalıklarını artırmak, onları matematiksel düşünme becerilerini geliştirmeye teşvik etmek ve matematiği sevdirmek için önemli bir rol oynamaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi