Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Köy çocukları kendi yaptıkları topaçlarla yarıştı

Köy çocukları kendi yaptıkları topaçlarla yarıştı


Değirmenaltı Köyü İlkokulu öğrencileri, Bitlis merkeze bağlı köyde kendi elleriyle yaptıkları topaçlarla hem eğlenceli zaman geçirdi hem de yarıştı.

Köy çocukları kendi yaptıkları topaçlarla yarıştı

Öğrenciler, pet şişe kapakları, çiviler, ip, bant, plastik borular, ağaç parçaları ve yapıştırıcı kullanarak kendilerine özgü topaçlar yaparak keyifli bir yarışa katıldılar. Bu yıl ilk defa düzenlenen topaç yarışması, okul öğretmenleri ve yöneticileri tarafından organize edildi. Öğrenciler, daha önceden hazırladıkları topaçlarını yarışmada kullanarak keyifli bir mücadele yaşadılar.

Okul Müdürü Fikri Bakır, köy okulunda öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenledikleri yarışmanın köye özgü bir renk kattığını vurgulayarak, "Öğrencilere farklı oyunlar oynatıyoruz. Hem eğlenmelerini sağlıyoruz hem de motivasyonlarını artırıyoruz. Kendi yaptıkları topaçlarını da bugün düzenlediğimiz 1. Geleneksel Topaç Yarışması'nda yarıştırdık. Hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimiz ve köylülerimiz eğlenceli bir zaman geçirdi. Bu etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize, velilere ve öğrencilere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi