Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Korkuteli’ne 60 öğrenci kapasiteli yeni kreş

Korkuteli’ne 60 öğrenci kapasiteli yeni kreş


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatlarıyla 19 ilçede bulunan Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevleri'ne bir yenisi daha eklenmiştir.

Korkuteli’ne 60 öğrenci kapasiteli yeni kreş

Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesinde açılan Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi ile ilçenin önemli bir ihtiyacını karşılamaktadır.

Korkuteli Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, 4-6 yaş aralığındaki çocukları okul öncesi eğitime hazırlamaktadır. Hafta içi günlerde öğretmenler eşliğinde çocuklar, öğrenme faaliyetlerine katılmakta ve oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirmektedir. Çeşitli etkinliklerle çocukların oyun becerileri gelişmekte ve sosyalleşmeleri sağlanmaktadır. 60 öğrenci kapasiteli kreş, Korkuteli'nin önemli bir ihtiyacını karşılamaktadır. Korkuteli halkı, uygun fiyatlarla güvenilir kreş hizmetine erişmenin mutluluğunu yaşamaktadır.

Okul öncesi öğretmeni ve kreş sorumlusu Burcu Kızıloğlu, çocuklar için hazırlanan günlük program ve faaliyetler hakkında bilgi vermiştir. Kreşin sabah 08.30'da başlayıp akşam 17.30 saatleri arasında hizmet verdiğini belirten Kızıloğlu, kayıtların devam ettiğini ifade etmiştir. Çocuklar çeşitli etkinlikler ve oyun saatleriyle güne başlamakta, besleyici öğün programlarıyla da gelişimlerine katkı sağlanmaktadır.

Kreşte çocuklar için özenle hazırlanan programlar sayesinde sıkılmadan eğlenerek keyifli vakit geçirmeleri sağlanmaktadır. Lego, çeşitli oyuncaklar, drama ritim çalışmaları, bahçe etkinlikleri, oyunlar, şarkılar ve danslar gibi aktivitelerle çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimleri desteklenmektedir. Ayrıca, çocuklara farklı arkadaşlarla ilişki kurmayı, paylaşmayı ve birlikte yaşamayı öğretmek amacıyla da çalışmalar yapılmaktadır. Gün içinde uyku saatleri de düzenlenerek çocukların dinlenmeleri sağlanmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi