Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kopan tır lastiğinin çarpması sonucu vefat eden kızın son anlarına ait görüntüler ortaya çıktı

Kopan tır lastiğinin çarpması sonucu vefat eden kızın son anlarına ait görüntüler ortaya çıktı


Diyarbakır Vefat Edenler

Ankara'da, tırdan fırlayan lastiğin çarpması sonucu 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan hayatını kaybetti. Genç kızın kazadan önce marketten alışveriş yaptığı anlara ait kamera kayıtları da ortaya çıktı.

Kopan tır lastiğinin çarpması sonucu vefat eden kızın son anlarına ait görüntüler ortaya çıktı

Kaza, dün saat 16.00 sularında Elmadağ ilçesi Soğukpınar Caddesi'nde meydana geldi. M.Ç. yönetimindeki tırın kopan lastiği, köprüden düşerek savruldu. Lastik, önce yoldan geçen 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan'a, ardından bir servis minibüsüne çarparak durdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Erarslan'ın hayatını kaybettiği belirlenerek cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Tır sürücüsü M.Ç. gözaltına alındı. Kazadan dakikalar önce marketten alışveriş yaptığı anlar kameraya yansıyan Erarslan'ın, aldığı ekmeklerle eve dönmekte olduğu belirtildi.

"İç organları hasar görmüştü"
Kazayla ilgili konuşan esnaf Sait Özyürek, "Büyük bir gürültü duydum. Kalabalığı görünce ne olduğuna bakmak istedim. Tırın tekerleğinin koparak bir kıza ve arabaya çarptığını öğrendim. Yerde yatan kızın cesedini gördüm, her yer kan içerisindeydi. İç organları hasar görmüştü. Bir süre sonra kızın ailesi geldi ve feryat ettiler. Kızın marketten ekmek aldığını ve eve döndüğünü öğrendim. Aldığı ekmekler yerdeydi. Çok üzgünüz" dedi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi