Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Konya’da 2 otomobil çarpıştı: 4 ölü, 2 çocuk yaralı

Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı, sonucunda 4 kişi hayatını kaybetti ve 2 çocuk yaralandı.

Konya’da 2 otomobil çarpıştı: 4 ölü, 2 çocuk yaralı

Kaza, saat 03.20 sıralarında Karapınar - Konya Karayolu'nun 3. kilometresinde gerçekleşti. Polis memuru olduğu belirtilen Yusuf Yılmaz (30) yönetimindeki 34 HR 0351 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Hüseyin Kart'ın kullandığı 01 BJC 05 plakalı Nissan marka otomobile çarptı.

Kaza sonrası sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, Yusuf Yılmaz ile birlikte olan Zeynep Yılmaz'ın (27) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer araçtaki sürücü Hüseyin Kart (30) ve Şeyma Kart (31) ise Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıkları halde hayatlarını kaybetti. Kazada yaralanan 6 aylık M.H.Y. ile 2 yaşındaki N.K. isimli çocuklar ise ilk müdahalelerinin ardından Konya'daki hastanelere sevk edildi.

Kazayla ilgili olarak tahkikat devam ediyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi