Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kontrolden çıkıp takla attı: 5 yaralı

Sivas'ın Kangal ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen bir trafik kazasında, kontrolünden çıkarak takla atan bir otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı.

Kontrolden çıkıp takla attı: 5 yaralı

Kaza, Sivas-Malatya karayolu Kangal ilçesi Sipahi köyü yakınlarında gerçekleşti. M.A. tarafından kullanılan 44 ACE 317 plakalı Fiat marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak takla attı. Kazanın bildirilmesi üzerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Kazada, sürücü ve otomobilde bulunan N.G., Ş.G., S.S. ve A.E. isimli kişiler hafif şekilde yaralandı. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulanslarla Kangal Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Bu kaza, trafik güvenliği ve dikkatli sürüş önemine bir kez daha dikkat çekmektedir. Sürücülerin dikkatli olması, hız sınırlarına uyulması ve trafik kurallarına riayet edilmesi, benzer kazaların önlenmesine yardımcı olabilir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi