Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kontrolden çıkan saman balyası yüklü kamyon devrildi

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, bir saman balyası yüklü kamyonun kontrolden çıkması sonucu devrilmesi olayı meydana geldi.

Kontrolden çıkan saman balyası yüklü kamyon devrildi

Olay, Lüleburgaz Mondi Kalenobel fabrikası mevkiinde gerçekleşti. Henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle 59 NG 547 plakalı saman yüklü kamyon devrildi. Kazanın etkisiyle kamyon sürücüsü yaralandı ancak araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı.

Çevrede bulunanlar tarafından ihbar edilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve detaylı inceleme yapılacak.

Bu bilgilere dayanarak, Lüleburgaz'da gerçekleşen kaza sonucu saman yüklü kamyonun devrilmesi ve sürücünün yaralanması olayının yer aldığını söyleyebiliriz. Yetkililerin soruşturma sürecinde kazanın nedenini ve ayrıntılarını belirlemeye çalışacakları önemli bir olaydır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi