Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 ölü

Manisa’nın Kula ilçesinde gerçekleşen bir trafik kazasında, seyir halindeki otomobilin kontrolünü kaybedip takla atması sonucu 22 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti.

Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 ölü

Hafif yaralı olarak kurtulan sürücünün ise 56 promil alkollü olduğu belirlendi. Kaza, saat 02.30 civarında 4 Eylül Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Enes K. yönetimindeki 45 RA 1555 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak savruldu ve takla atarak ters döndü. Kazanın şiddetiyle araçtan fırlayan ve yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Mehmet Can Ünlü, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Enes K. ise kazayı hafif yaralarla atlattı. Hayatını kaybeden Mehmet Can Ünlü, nöbetçi savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayı hafif yaralı atlatan ve 56 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü Enes K., Kula Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelerin ardından ifadesi alınmak üzere Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi