Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 ağır yaralı

Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 ağır yaralı


Ankara Caddesi Bornova Merkez yol ayrımında meydana gelen kazada, Kemalpaşa istikametinden Bornova'ya doğru seyir halinde olan Y.A. (72) yönetimindeki 35 ZZ 543 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu takla atmıştır. Kazanın saat 05.00 sıralarında gerçekleştiği bildirilmiştir.

Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 ağır yaralı

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilmiştir. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri tarafından sıkışan sürücü Y.A. araçtan çıkartılmıştır. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, sürücünün durumunun ağır olduğu tespit edilmiş ve ambulansla Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Y.A.'nın hastanedeki tedavisinin devam ettiği belirtilmektedir.

Kaza nedeniyle cadde bir süreliğine trafiğe kapatılmış ve trafik akışı yan yollardan sağlanmıştır. Kazayla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Olayın detayları ve nedeni hakkında daha fazla bilgiye yerel haber kaynaklarından ulaşabilirsiniz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi