Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçip şarampole yuvarlandı: 3 yaralı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, bir otomobilin kontrolden çıkması sonucu karşı şeride geçip şarampole yuvarlanmasıyla birlikte 3 kişi yaralanmıştır.

Kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçip şarampole yuvarlandı: 3 yaralı

Kaza gece saatlerinde Sultan Sasa Bulvarı'nda meydana gelmiştir. Otomobilin sürücüsünün ismi belirlenememiş olup, aracın plakası 34 GSP 386'dır.

Kazada otomobil, kontrolden çıkarak karşı şeride geçmiş ve ardından şarampole yuvarlanmıştır. Kazada araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralanmıştır. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri kaza yerine sevk edilmiştir. Polis ekipleri yaptıkları kontrolde sürücünün alkollü olduğunu tespit etmiştir. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerince Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmışlardır.

Kaza ile ilgili inceleme devam etmektedir. Yetkililer, kaza nedenini ve sorumluluğu belirlemek amacıyla detaylı bir soruşturma yürüteceklerdir. Kazaların önlenmesi ve benzer olayların yaşanmaması için bu tür incelemeler büyük önem taşımaktadır. Yaralılara acil şifalar dileriz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi