Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kontrolden çıkan otomobil ağaca çarptı, yaya ezilmekten son anda kurtuldu

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, Sanayi Caddesi üzerinde bir otomobilin sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarında bulunan bir ağaca çarptığı bir kaza meydana geldi.

Kontrolden çıkan otomobil ağaca çarptı, yaya ezilmekten son anda kurtuldu

Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri de bulunmaktadır.

Kaza hakkında detaylı bilgiler şu şekildedir: Otomobilin sürücüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolünü kaybetti ve araç yol kenarında bulunan bir ağaca çarparak durabildi. Kaza esnasında kaldırımda yürüyen bir yayayı otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu ve hızla olay yerinden uzaklaştı. Kazanın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan sürücü, ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza ile ilgili olarak tahkikat başlatılmıştır. Güvenlik kamerası görüntüleri, kaza anının belgelendiği ve soruşturma sürecine yardımcı olabileceği için önemli bir kanıt olarak değerlendirilecektir. Kazanın neden meydana geldiği ve diğer ayrıntılar, yapılan incelemeler sonucunda ortaya çıkacaktır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi