Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kontrolden çıkan lüks otomobil, kahvehaneye daldı: 2 yaralı

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Pazarköy Mahallesi'nde meydana gelen kazada, sürücüsünün kontrolünden çıkan lüks otomobil park halindeki bir araca çarptıktan sonra kahvehaneye girdi. Kaza sonucu araç sürücüsü ve bir engelli birey yaralandı.

Kontrolden çıkan lüks otomobil, kahvehaneye daldı: 2 yaralı

Olay, F.B. yönetimindeki 34 BAY 254 plakalı BMW marka otomobilin kontrolünü kaybetmesiyle başladı. Araç, önce park halindeki 54 AFC 306 plakalı Fiat marka otomobile çarptı, ardından kahvehaneye girdi. Kazada otomobil sürücüsü F.B. ve Ü.Ç. isimli engelli birey yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. Jandarma ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, lüks otomobilin kontrolden çıkarak park halindeki araca çarptığı ve ardından kahvehaneye girdiği görüldü.

Pazarköy Mahalle Muhtarı Zekeriya Akcan, kazayı şöyle anlattı: “Arabaya vurdu ardından kahvehaneye girdi. Büyük bir kaza atlattık. Engelli kardeşimiz vardı, o kaçamadı. Haber verdik, sağlık ekipleri yaralıları alıp götürdü. Şu anda bekliyoruz, jandarma ekipleri rapor tutuyor, daha sonra aracı buradan kaldıracağız.”

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi