Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kontrolden çıkan ATV kanala devrildi: 2 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ATV'nin yol kenarındaki kanala devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kontrolden çıkan ATV kanala devrildi: 2 yaralı

Aynı anda Süleyman Demirel Bulvarı'nda meydana gelen bir başka kazada araçların yolu kapaması nedeniyle yaralılar ambulansın geç gelmesini beklemek zorunda kaldı. Yerde yatan yaralılardan biri, ambulansın gelmesini beklerken bile elinden telefonu bırakmadı.

Kaza, Side Mahallesi'nde 1122 sokak üzerinde gerçekleşti. ATV'nin sürücüsü Serhat D., Süleyman Demirel Bulvarı istikametine seyir halindeyken direksiyon kontrolünü kaybederek yolun sağ tarafındaki kanala devrildi. Kazada ATV'nin altında kalan Serhat D. ve ATV'de yolcu olarak bulunan Muhammet Ali A., Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Birimine bağlı kurtarma ekibi tarafından çıkarıldı.

Öte yandan, Süleyman Demirel Bulvarı'nda yaşanan başka bir kazanın yolun kapanmasına sebep olması, kaza yerindeki vatandaşların ambulansın geçişini engellemesi nedeniyle ambulansın olay yerine gecikmeli olarak ulaşması sağlandı. Yaralılar, 112 sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Ambulansı beklerken elinde cep telefonunu bırakmayan yaralı gençlerden birinin bu durumu dikkat çekti.

Kazaya karışmayan bir vatandaşın, basın mensubunun görüntü almasını engellemeye çalışması ise olay yerinde gergin anların yaşanmasına neden oldu. Muhabirin tepkisi üzerine vatandaş kenara çekildi ve basın çalışmalarına devam edildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi