Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Konsere giden gençlere bıçaklı saldırı: 2 yaralı

Konsere giden gençlere bıçaklı saldırı: 2 yaralı


Samsun'un Canik ilçesinde, rap konserine katılan gençlerin yaşadığı tornavida ve bıçaklı saldırı sonucunda 2 kişi yaralandı.

Konsere giden gençlere bıçaklı saldırı: 2 yaralı

Olay, Doğupark'ta bulunan Amfi Tiyatro'da meydana geldi. Rap sanatçısı Motive'nin konserine arkadaşlarıyla birlikte giden Burak Ö. (19) ve Alper E. (19), konser alanına yakın bir yerde bilinmeyen bir nedenden dolayı tornavida ve bıçaklı saldırıya maruz kaldı. Kanlar içinde kalan gençler, acil durum ekipleri tarafından hemen Gazi Devlet Hastanesine sevk edildi ve tedavi altına alındı.

Olay sırasında yaralı gençlerin yanında bulunan arkadaşları, konser öncesinde park içerisinde tanımadıkları kişilerin "Niye selam vermediniz?" şeklinde bir tartışma yaşadıklarını ve ardından bu kişilerin tornavida ve bıçakla saldırdıklarını ifade etti. Polis ekipleri, saldırganların kimliklerini belirlemek ve yakalamak için çalışmalarına başladı.

Soruşturma olayla ilgili olarak devam etmektedir. Polis, güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadelerini kullanarak saldırganların bulunmasına yönelik çalışmalarını sürdürmektedir. Yetkililer, olayın tamamen aydınlatılması ve sorumluların adalet önüne çıkarılması için gerekli adımların atılacağını belirtmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi