Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kırmızı bültenle aranan zanlıdan tüyleri ürperten detay

Kırmızı bültenle aranan zanlıdan tüyleri ürperten detay


Bursa'nın Orhangazi ilçesinde geçen yıl zeytin bahçesinde hayvan gübresi içinde ölü bulunan Suriye uyruklu Efya El Yasin'in cinayet zanlısı eşi Kusay El Yasin'in, daha önce de bir cinayet işlediği ortaya çıktı.

Kırmızı bültenle aranan zanlıdan tüyleri ürperten detay

Kusay El Yasin'in, 2021 yılında eşiyle birlikte olduğu bir kişiyi öldürdüğü ve yakalanınca "Töremize göre eşimi de öldürmem gerekir" dediği bilgisi yer aldı.

Olay, Ocak 2023 tarihinde Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi'nde meydana gelmişti. Bir zeytin bahçesine gübre sermek için getirilen hayvan gübresi içinde Efya El Yasin'in cesedi bulunmuş, olayın ardından katil zanlısı olarak eşi Kusay El Yasin aranmaya başlanmıştı. Ancak Kusay El Yasin'in daha önce Konya'da işlediği cinayet nedeniyle tutuklandığı ve açık cezaevinden firar ettiği bilgisi de ortaya çıktı.

Orhangazi Cumhuriyet Başsavcılığı, Kusay El Yasin'in yakalanması için uluslararası kırmızı bülten çıkartmıştı. Kusay El Yasin'in cinayet işlemeden önce Konya'daki cezaevinden Aksaray'a nakledildiği ve buradan da firar ettiği detayları, olayın tüyler ürperten boyutlarını ortaya koyuyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi