Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu: 18 kişi hakkında işlem başlatıldı

Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu: 18 kişi hakkında işlem başlatıldı


Kırıkkale'de uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan kişilere yönelik gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda 18 şüpheli gözaltına alınmış ve hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu: 18 kişi hakkında işlem başlatıldı

Bu operasyonlar, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilmektedir.

14-20 Mayıs tarihleri arasında yapılan saha çalışmaları sonucunda, polis ekipleri tarafından 22 gram metamfetamin, 207 adet sentetik ecza hapı, 76 gram skunk (güçlü bir tür esrar) ve 65 gram sentetik kannabinoid ele geçirilmiştir. Bu operasyonlarla birlikte uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla mücadele edilmesi amaçlanmaktadır.

Gözaltına alınan 18 şüpheli hakkında adli işlem başlatılmıştır, bu süreçte savcılık tarafından soruşturma yürütülecek ve şüphelilerin mahkemeye sevk edilmesi sağlanacaktır. Uyuşturucu madde ticareti ve kullanımıyla mücadele, kamu güvenliğinin sağlanması ve toplumun sağlığının korunması açısından büyük önem taşımaktadır. Bu tür operasyonlarla uyuşturucuyla mücadele devam edecektir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi