Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kendisini yanlışlıkla başından vuran adam hayatını kaybetti

Kendisini yanlışlıkla başından vuran adam hayatını kaybetti


Ankara'nın Çankaya ilçesi Birlik Mahallesi’nde, sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparken tabancayla yanlışlıkla kendisini başından vuran 45 yaşındaki Kerem Yücel hayatını kaybetti.

Kendisini yanlışlıkla başından vuran adam hayatını kaybetti

Olay, Yücel’in evinde gerçekleşti. Canlı yayın sırasında elindeki tabancayı şakağına dayayan ve alkolün etkisinde olduğu düşünülen Yücel, tetiği yanlışlıkla çekti ve silahın ateşlenmesi sonucu ağır yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Yücel, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kuryelik yaptığı öğrenilen Yücel’in cenazesi yarın Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedilecek.

Olayla ilgili konuşan Yücel’in arkadaşı Savaş Koç, "Mahalleden arkadaşımızdı. Olayı öğrendikten sonra evine geldik. Kimse yoktu. Hastaneye gittik. Orada vefat ettiğini öğrendim. Üzüldük. Bunu yapacak birisi değildi. Kötü birisi de değildi ama alkol kullanırdı. Bu olayda büyük ihtimalle alkol sebebiyle oldu. Silahın içerisinde mermi olduğunu unutuyor herhalde. Silahı da göstermeye çalışırken kendisine ateş etmiş. Ne zamandan beri silahı vardı bilmiyorum. Kendi canına kıyacak birisi değil. Cesedi şu anda Adli Tıpta. Yarın da defin işlemleri yapılacak. Kimseyle bir sorunu yoktu” dedi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi