Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kekler minik ellerden çıktı

Kekler minik ellerden çıktı


Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu, Kırkpınar Muazzez Sabri Gündoğar İlkokulu'nun ana sınıfı öğrencilerine yönelik bir kek yapma etkinliği düzenlemiştir.

Kekler minik ellerden çıktı

Bu etkinlikte SUBÜ Sapanca Turizm Meslek Yüksek Okulu'nun Aşçılık Programı ve Pastacılık ve Ekmekçilik Programı öğrencileri, mutfak atölyelerini ana sınıfı öğrencilerine açmışlardır.

Etkinliğe Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Taner Öztürk, Öğretim Görevlisi Onur Tugay ve bölüm öğrencileri eşlik etmişlerdir. Ana sınıfı öğrencileri, süslü muffin kekler ve kupa kekleri yaparak kek hazırlamanın her aşamasını uygulamalı olarak öğrenmişlerdir.

Etkinlik sonunda anaokulu öğrencileri, yaptıkları kekleri tadarken, Ana Sınıfı Öğretmeni Derya Eren etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek SUBÜ Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu akademisyenlerine ve öğrencilere teşekkür etmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi