Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kazdağı ormanları jandarmaya emanet

Balıkesir'de orman yangınlarına karşı alınan tedbirler artırıldı. Kazdağları ve diğer ormanlık alanlarda jandarma komandolar, asayiş timleri, atlı devriyeler, TOMA'lar ve İHA'lar 7/24 görev yapıyor. Bu ekipler, olası bir yangını anında bildirerek hızlı müdahale sağlayacak.

Kazdağı ormanları jandarmaya emanet

Yangın riski nedeniyle ormanlara giriş ve çıkışlar yasaklanırken, Kazdağları ve Ayvalık bölgesinde ek önlemler alındı. Komando Timleri ve Jandarma Asayiş Timleri hem yaya hem de araçla devriye gezecek. Ayrıca Atlı Jandarmalar ormanlarda devriye yaparken, TOMA'lar bölgede hazır bekleyecek. Jandarmaya ait İHA'lar 7/24 gözlem yaparak izinsiz giriş ve çıkışları kontrol edecek.

Balıkesir'deki orman yangınlarının erken tespiti ve hızlı müdahale için jandarma alarma geçti. Yaya ve araçlı devriyeler, yangın riskini en aza indirmek için sürekli bölgeyi gözetleyecek. Jandarma ekipleri, Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ve Kazdağı Milli Parkı Şefliği ile koordineli bir şekilde çalışmayı sürdürüyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi