Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kazada araçlar hurdaya döndü, alkollü çıkan sürücünün ehliyetine el konuldu

Kazada araçlar hurdaya döndü, alkollü çıkan sürücünün ehliyetine el konuldu


Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 2 otomobil çarpıştı ve aynı araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan biri diğerinin tamponunu sıkıştırarak 30 metre ileride durabildi. Kazada alkollü olduğu belirlenen bir sürücüye cezai işlem uygulandı.

Kazada araçlar hurdaya döndü, alkollü çıkan sürücünün ehliyetine el konuldu

Kaza, Side beldesinin Total Kavşağı'nda gerçekleşti. Antalya-Alanya D-400 kara yolu üzerinde Antalya istikametinden Alanya istikametine giden Hüseyin Alkan'ın kullandığı 07 AZZ 713 plakalı otomobil ile Kemer Bulvarı istikametine giden Abdurrahman Durak'ın kullandığı 07 NP 999 plakalı BMW marka otomobil Side Total Kavşağı'nda çarpıştı. Bu çarpışma sonucunda kazaya karışan otomobillerden biri, diğerinin tamponunu tekerine sıkıştırarak yaklaşık 30 metre ilerlemeyi başardı. Kazada, otomobil sürücüsü Hüseyin Alkan ve araçta bulunan Simge Nur Kuytul, Gülay Alkan Yapıcı ve Sudenaz Alkan yaralandı. Yaralılar, 112 Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi.

Kazaya karışan ve alkollü olduğu tespit edilen araç sürücüsü Abdurrahman Durak'a 6.439 TL para cezası uygulandı ve sürücü belgesine 6 ay süreyle el konuldu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi