Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kayan taksisini durdurmaya çalışan sürücü altında kaldı

Eskişehir'de meydana gelen olayda, el frenini çekmeyi unutan bir taksici, kaymaya başlayan aracını durdurmaya çalışırken taksinin altında kalarak yaralandı.

Kayan taksisini durdurmaya çalışan sürücü altında kaldı

Olay, geçtiğimiz Cuma akşamı, Odunpazarı ilçesi Büyükdere Mahallesindeki Adaklı Sokak üzerinde yaşandı. 26 T0 469 plakalı ticari taksinin sürücüsü K.D., el frenini çekmeden markete girdi. Aracının kaydığını fark eden K.D., taksiyi durdurmaya çalışırken aracın altında kaldı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, yokuş aşağı hızlanan aracı durdurmaya çalışan sürücünün, aracın önüne geçerek aracı durdurmaya çalıştığı ve kısa bir süre sonra aracın altına alındığı görülüyor. Çevredeki insanlar hemen yardıma koşarak, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu yaralıyı araç altından çıkardı. K.D. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay anını anlatan ve görüntüleri paylaşan Hüseyin Gazi Can, taksicinin dükkâna girmeye çalışırken el frenini çekmediği için aracın kaydığını fark ettiğini ve durdurmaya çalışırken aracın altında kaldığını belirtti. Can, çevredeki kafe sahipleri ve diğer insanların hemen yardıma koştuğunu ve itfaiyenin taksiciyi kurtardığını söyledi.

Bu olay, el freninin çekilmesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi ve şans eseri daha büyük bir felaketten dönüldü.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi