Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kavga ihbarına giden jandarma "büyüyü" bozdu

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde, yeni bir ev alan kişi ile kiracıları arasında çıkan tartışma, jandarmayı şoke eden bir olayı açığa çıkardı.

Kavga ihbarına giden jandarma

Mazı köyünde meydana gelen olayda, ev sahibi ile kiracılar arasındaki gerginlik, jandarmayı akıllara durgunluk veren bir keşfe yönlendirdi.

Olay, dün akşam saatlerinde Mazı köyünde gerçekleşti. İddiaya göre, define aramak isteyen kişiler, bir ev satın aldı ve bu evdeki kiracıyı çıkarmak istediler. Kiracılar çıkmayı reddedince, taraflar arasında tartışma başladı ve kavgaya dönüştü. Kiracılar jandarmadan yardım istedi.

Jandarma ekipleri köye gittiğinde, kiracı Servet D.’nin, yeni ev sahibinin foseptik çukuruna bir şeyler attığını belirtmesi üzerine araştırma başlattı. Ekipler, foseptik çukurunda hayvan kemikleri ve kiracılara ait fotoğrafların bulunduğu parçalar buldu. Bu bulgular, yeni ev sahiplerinin kiracıları bir an önce çıkarmak için büyü yaptırdığını gösterdi. Güvenlik kameraları, büyülerin foseptik çukuruna atıldığını ortaya koydu.

Ayrıca, jandarma ekipleri evin bahçesinde yaklaşık 30 metre derinliğinde bir çukur buldu. Yapılan araştırmada, evin bahçesinde define arandığı ve evin define aramak için satın alındığı tespit edildi.

Jandarma, evi satın alan bir kişi ile define arayan bir diğer kişiyi gözaltına aldı. Mazı Köyü Muhtarı Cafer Kaygısız, "Jandarma ile birlikte suç aletlerini çıkardık. 30 metre derinliğinde bir çukur kazmışlar. Olay yeri incelemeyi çağırdık. Burada hazine arıyorlar ve kaçak kazı yapmak için bu evi satın almışlar" dedi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi