Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kastamonu Üniversitesi’nde 'çizgi ötesindeki öğretmen' öğrencilerle buluştu

Kastamonu Üniversitesi’nde 'çizgi ötesindeki öğretmen' öğrencilerle buluştu


Kastamonu Üniversitesi'nde eğitim gören öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 'çizgi ötesi öğretmen' seçilen Emre Özel ile bir araya geldi.

Kastamonu Üniversitesi’nde 'çizgi ötesindeki öğretmen' öğrencilerle buluştu

Kastamonu Üniversitesi Sosyal Bilimler Topluluğu (SOBİT) tarafından düzenlenen söyleşi, Kastamonu Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin desteğiyle gerçekleşti.

Söyleşi, Kastamonu Üniversitesi'nin Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Salonu'nda düzenlendi. Programa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Tuna, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İbrahim Kepceoğlu ve Doç. Dr. Emine Karasu Avcı, akademik idari personel ve birçok öğrenci katıldı.

Söyleşiye geçmeden önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Ardından, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından çizgi ötesi öğretmen olarak seçilen Emre Özel, Bayburt'un Demirözü ilçesine bağlı Beşpınar köyü Şehit Gürcan Yavuz Ortaokulu'nda fen bilimleri öğretmeni olarak görev yaptığı deneyimlerini paylaştı. Özel, mesleğinde elde ettiği deneyimleri zor şartlar altında bile severek yapmaktan vazgeçmediğini vurguladı.

Emre Özel'in konuşmasının ardından, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan belgesel, Özel'in yaşam hikayesini anlatmak için izletildi. Program, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Sosyal Bilimler Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. Emine Karasu Avcı'nın Emre Özel'e hediye takdim etmesiyle sona erdi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi