Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kastamonu Üniversitesi, İlham Veren Kamu Yönetimi proje ödülünü aldı

Kastamonu Üniversitesi, İlham Veren Kamu Yönetimi proje ödülünü aldı


Kastamonu Üniversitesi Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Ankara Şubesi tarafından düzenlenen 24. Kamu Kalite Sempozyumu'nda "İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri" kapsamında önemli bir başarı elde etti.

Kastamonu Üniversitesi, İlham Veren Kamu Yönetimi proje ödülünü aldı

Üniversite, "üniversite" kategorisinde Kastamonu Teknokent bünyesindeki Girişim Vadisi Kuluçka Merkezi tarafından yürütülen "İhtisas Odaklı Girişimcilik Yoluyla Teknolojik Altyapının ve Ar-Ge Çıktılarının Farklı Toplum Katmanlarında Sürdürülebilir Kalkınmaya Dönüştürülmesi Modeli" projesiyle yarıştı.

Kastamonu Üniversitesi, yenilikçi ve sürdürülebilir projeleriyle jüri üyelerinden büyük beğeni kazandı ve "İlham Veren Kamu Yönetimi" proje ödülüne layık görüldü. Ödül törenine KALDER yönetimi, bağımsız jüri üyeleri ve Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Küçük ve Prof. Dr. Kasım Yenigün de katıldı.

Ödül töreninde konuşan Rektör Topal, Kastamonu Üniversitesi'nin bir aile olduğunu ve başarının herkesin ortak başarısı olduğunu vurgulayarak, bu ödülün kendilerini memnun ettiğini ve motivasyonlarını artırdığını söyledi. Ayrıca, Kastamonu şartlarında yürütülen bu kapsamlı projenin ulusal düzeyde bağımsız bir kuruluş tarafından ödüle layık görülmesinin anlamlı olduğunu belirtti ve Kastamonu Üniversitesi'nin ihtisas üniversiteleri arasında başarılı bir ekibe ve vizyona sahip olduğunu gösterdiğini ifade etti.

Ödül takdiminin ardından etkinlik sona erdi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi