Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kartal'da aşırı hız yapan sürücü park halindeki araçlara çarptı: 1 yaralı

Kartal'da aşırı hız yapan sürücü park halindeki araçlara çarptı: 1 yaralı


Kartal ilçesinde yaşanan bir kaza sonucunda aşırı hızla ilerleyen bir sürücü, yolun sağında park halinde bulunan iki araca çarpmıştır. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralanırken, araçlar kullanılamaz hale gelmiştir. Olay, Atalar Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı Pendik istikametinde saat 00.20 sıralarında meydana gelmiştir.

Kartal'da aşırı hız yapan sürücü park halindeki araçlara çarptı: 1 yaralı

İddiaya göre, A.C. isimli sürücünün kullandığı Honda marka 34 UY 2776 plakalı araç, aşırı hız yaparak diğer araçlar arasında makas atmaya çalışırken yolun sağında park halindeki iki araca çarpmıştır. Kazada aracın içinde bulunan sürücü hafif şekilde yaralanmıştır. Her iki araç da kullanılamaz hale gelmiştir. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirmişlerdir. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilmiştir. Polis ekipleri olay yerinde trafik akışını kontrollü bir şekilde sağlarken, kazayla ilgili olarak da inceleme başlatılmıştır.

Bir görgü tanığı olan Ayberk Gülbitti, siyah renkteki aracın Caddebostan'dan 140-150 km hızla makas atarak geldiğini ve plakanın şikayet edildiğini belirtmiştir. Gülbitti, aracın Atalar Mahallesi'nde park halindeki iki araca çarptığını ve can kaybının olmadığını, ancak maddi hasarın meydana geldiğini ifade etmiştir.

Kaza ile ilgili olarak polis incelemelerine devam etmektedir. Kazanın nedeni, sürücünün aşırı hız yapması ve makas atması gibi konular araştırılmaktadır. Hızlı ve dikkatsiz sürüşün yol güvenliği açısından ciddi riskler oluşturduğu unutulmamalıdır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi