Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kars'ta spor ayakkabıdan uyuşturucu çıktı

Kars'ta uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanması amacıyla operasyonlar düzenlendiği ve bu operasyonlardan birinde uyuşturucu madde bulunan bir aracın tespit edildiği bilgisi verilmektedir.

Kars'ta spor ayakkabıdan uyuşturucu çıktı

Kars İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ağrı'dan Kars'a uyuşturucu madde getirileceği bilgisini alarak harekete geçmiş ve Sorguçkavak Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol ve arama noktasında Ağrı'dan gelen bir aracı durdurmuştur. Olay yerine çağrılan uyuşturucu madde arama köpeği olan Dam, araçta arama yapmıştır.

Aramalar sonucunda, aracın valizinde E.İ.B. adlı şahsa ait olduğu belirlenen bir spor ayakkabının astarının altına saklanmış 168 gram metamfetamin ele geçirilmiştir. Şüpheli E.İ.B. gözaltına alınmış ve hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

Kars Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla kesintisiz çalışmaların devam edeceği vurgulanmıştır. Emniyet birimleri, uyuşturucu madde ticaretiyle mücadele etmek ve toplumun güvenliğini sağlamak adına yoğun çaba sarf etmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi