Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Karaman’da otomobil motosikletle çarpıştı: 1 yaralı

Karaman'ın Ahmet Yesevi Mahallesi 833. Sokak'ta bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı.

Karaman’da otomobil motosikletle çarpıştı: 1 yaralı

Kaza sonrasında olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Kazayı anlatan otomobil sürücüsü H.B., "Ben yukarıdan geliyordum, tam sağa dönecekken arkadaş sağdan geldi ve bir anda çarptı" şeklinde ifade verdi.

Kaza ile ilgili olarak tahkikat (inceleme) başlatıldı. Kazanın nasıl gerçekleştiği, kusurun kimde olduğu ve diğer ayrıntılar üzerinde durulacak. Polis ekipleri, kazanın tam sebebini ve sorumluluğu belirlemek için gerekli araştırmaları yapacaklar.

Bu gibi trafik kazaları üzücü olaylardır ve sürücülerin dikkatli olması, trafik kurallarına uyması ve hız sınırlarını gözetmesi önemlidir. Yetkililer, trafik güvenliği ve kazaların önlenmesi için sürekli çaba sarf etmektedir. Yaralanan motosiklet sürücüsüne acil şifalar dileriz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi