Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Karaman’da motosiklet ile bisikletin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Karaman’da motosiklet ile bisikletin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı


Karaman'ın Hamidiye Mahallesi İbrahim Öktem Caddesi'nde, bir motosiklet ile bir bisikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Karaman’da motosiklet ile bisikletin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Kazaya karışan araçlar, S.Ö. yönetimindeki 70 ES 908 plakalı motosiklet ve ismi öğrenilemeyen bir yabancı uyruklu şahsın kullandığı bisikletti. Çarpışma sonucunda motosiklet ve bisiklet yaklaşık 15 metre ileriye savruldu ve her iki sürücü de yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Yaralanan sürücülere olay yerinde sağlık ekibi tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiler. Hastanede tedavi altına alındılar.

Kaza ile ilgili olarak tahkikat başlatılmıştır. Kazanın nedeni ve sorumluluğun belirlenmesi amacıyla yetkililer tarafından gerekli incelemeler yapılacak ve soruşturma süreci ilerleyecektir. Bu tür kazaların araştırılması, trafik güvenliğinin sağlanması ve benzer olayların önlenmesi için önem taşımaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi