Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Karaman’da hafif ticari araçlar çarpıştı: 2 yaralı

Karaman’da hafif ticari araçlar çarpıştı: 2 yaralı


Karaman'da meydana gelen trafik kazasında iki hafif ticari araç çarpışmış ve kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

Karaman’da hafif ticari araçlar çarpıştı: 2 yaralı

Kazanın Larende Mahallesi Ahmet Öktem Caddesi üzerinde bulunan bir kavşakta meydana geldiği belirtiliyor. R.K. yönetimindeki 70 AJ 083 plakalı araç ile Y.S. idaresindeki 70 EA 421 plakalı araç çarpışmış. Çarpışmanın etkisiyle 70 EA 421 plakalı araç kontrolünü kaybederek orta refüjdeki trafik tabelasını devirmiş ve yol ortasında takla atmış. Kazada takla atan aracın sürücüsü ve yanında bulunan bir kişi yaralanmış.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edilmiş. Yaralılar, itfaiye ekibi tarafından araç içerisinden çıkarıldıktan sonra ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilmiş.

Bir vatandaş olan Kerem Çınar, kazayı şu şekilde anlatmış: "Kazanın nasıl gerçekleştiğini görmedim, sadece aracın havada takla attığını gördüm."

Kaza nedeniyle polis tarafından bir süreliğine cadde trafiğe kapatılmış, ancak araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açılmış.

Kazayla ilgili tahkikat başlatılmış durumda. Yerel yetkililer daha fazla bilgi sağlayabilir ve olayın gelişmelerini takip edebilirsiniz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi