Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Karabük'te bayram sevinci heyelan nedeni ile hüzne döndü

Karabük'te bayram sevinci heyelan nedeni ile hüzne döndü


Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen bir heyelan sonucunda mahalle ana yolu ulaşıma kapandı.

Karabük'te bayram sevinci heyelan nedeni ile hüzne döndü

Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen bir heyelan sonucunda mahalle ana yolu ulaşıma kapandı. Heyelanın ardından Yenice Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine gelerek güvenlik önlemleri aldı ve yolun açılması için çalışmalara başladı. Neyse ki, olayda ölen ya da yaralanan olmamıştır.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çalışmaların başladığını duyurdu. Ekiplerin kısa sürede yolun ulaşıma açılması için çalışacaklarını belirtti.

Heyelan sonucu yaşanan bu olayın ardından, belediye ekipleri hızla harekete geçerek yolun trafiğe açılması için gereken önlemleri alacaklardır. Bu tür durumlarda halkın güvenliği ve ulaşımın sağlanması öncelikli olduğundan, yetkililer gerekli çalışmaları yapmaktadır.

Muhabir : Mehmet Fatih ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi