Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kan bağışına türkülü destek

Kan bağışına türkülü destek


İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri, Kızılay'a kan bağışında bulunan öğrencilere moral vermek amacıyla türkü ziyafeti düzenlemiştir. Bu etkinlik, bahar dönemindeki konser hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilmiştir.

Kan bağışına türkülü destek

Kan bağışı etkinliğinde, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Zeki Giray'ın koordinatörlüğünde mini bir konser düzenlenmiştir. Devlet Konservatuvarı öğrencileri Abdurrahim Öz (solist), Serhat Tekin (kanun sazı), Muhammed Muhlis Sülü (bağlama), Anılcan Al (kaval), Roni Göksu (gitar) ve Abdulsamed Yıldız (ritim sazı) bir araya gelerek, kan bağışında bulunan öğrencilere güzel türkülerle müzik ziyafeti sunmuşlardır.

İnönü Üniversitesi'nin kuruluşunun 50. yılını kutlama amacıyla birçok konser etkinliği düzenleneceği belirtilmiştir. Mehmet Zeki Giray, bu etkinliklere üniversite personeli ve özellikle tüm Malatyalıların katılımını beklediklerini ifade etmiştir. Bu konser etkinlikleri, üniversite toplumunun bir araya gelmesini sağlayarak, müzik ve kültürel etkinliklere destek verme amacını taşımaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi