Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kamyon öğrenci servisine çarptı, o anlar kamerada

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir kamyon, öğrenci servisine çarptı. Ancak, güvenlik kamerasına yansıyan kazada minibüste öğrenci olmaması sayesinde büyük bir facia önlendi.

Kamyon öğrenci servisine çarptı, o anlar kamerada

Kaza, Arpaçbahşiş Mahallesi Dörtyol kavşağında meydana geldi. Kamyonun, öğrencileri bıraktıktan sonra dönen bir servis minibüsüne çarptığı öğrenildi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Minibüs sürücüsü, devrilen araçtan yara almadan kurtuldu.

Yaşanan kaza, saniye saniye bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ancak, servis minibüsünde öğrenci bulunmaması büyük bir şans oldu ve potansiyel bir facianın önüne geçildi. Öğrencilerin olmaması, kazanın sonuçları açısından büyük bir rahatlama kaynağı oldu.

Bu tür kazaların önlenmesi için trafik kurallarına uymak, sürücülerin dikkatli olması ve güvenlik tedbirlerinin alınması önemlidir. Özellikle okul servislerinin güvenliği konusunda hassasiyet gösterilmesi ve düzenli denetimlerin yapılması hayati önem taşımaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi