Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kahta'da tayini çıkan hakim ve savcılar için veda programı düzenlendi

Kahta'da tayini çıkan hakim ve savcılar için veda programı düzenlendi


Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun 2024 ana kararnamesi kapsamında başka adliyelere ataması yapılan hakim ve savcılar için veda programı düzenlendi.

Kahta'da tayini çıkan hakim ve savcılar için veda programı düzenlendi

Programın açılış konuşmasını yapan Kahta Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin, atamaların Kahta için bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, Kahta'da görev yapmış olan ve yeni görev yerlerine atanacak olan Cumhuriyet Savcılarına teşekkür etti. Ayrıca, Kahta'daki başarılı çalışmaların devamında katkı sağlayan Adıyaman Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin'e ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Demirci'ye de teşekkürlerini iletti.

Kahta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen programda, HSYK Adıyaman Başmüfettişi Oğuzhan Kaya, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Kahta Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin, Kahta İlçe Emniyet Müdürü Özgür Sefa Sezer, Adıyaman Baro Başkanı Av. Bilal Doğan, tayini değişen hakim ve savcılar ile Kahta Adliyesi personeli yer aldı. Programın sonunda, görev yeri değişen hakim ve savcılara plaket takdim edildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi