Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kahraman doktor kaza yerinde durup yaralılara ilk müdahaleyi yaptı

Kahraman doktor kaza yerinde durup yaralılara ilk müdahaleyi yaptı


Kahramanmaraş'ta Fatmalı Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında H.A. yönetimindeki otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek bir minibüse çarptı.

Kahraman doktor kaza yerinde durup yaralılara ilk müdahaleyi yaptı

Kazada otomobildeki sürücü ile beraber 4 kişi ve minibüsteki bir yolcu olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Bu sırada bölgeden geçen dahiliye uzmanı Dr. Harun Yerhan, kazayı görerek hemen müdahale etti. Yaralılara ilk yardımı yaparak ambulans gelene kadar onlara destek verdi ve çevredekilere yapılması gerekenleri anlattı. Dr. Yerhan özellikle otomobil sürücüsü olan genç yaralıya moral verdi.

Kazanın ardından bölgeye gelen itfaiye ekipleri yaralı sürücüyü araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Dr. Yerhan, kazaya meslek refleksiyle müdahale ettiğini ve bir yaralının durumunun ağır-orta, diğerlerinin ise hafif yaralı olduğunu belirtti. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Dr. Yerhan'ın anında müdahalesi ve verdiği destek, kaza sonrası yaralıların sağlık ekiplerine ulaşmasını hızlandırarak olası daha ciddi sonuçların önüne geçmiş oldu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi