Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kağıthane’de ilginç kaza: Motosiklet sürücüsü çarptığı aracın arka camından içeriye girdi

Kağıthane ilçesinde, Seyrantepe Mahallesi'nde meydana gelen bir trafik kazasında, süratle seyreden bir motosiklet sürücüsü park halindeki bir otomobile çarptı.

Kağıthane’de ilginç kaza: Motosiklet sürücüsü çarptığı aracın arka camından içeriye girdi

Kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken, olay anları çevredeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza saat 11.30 sularında gerçekleşti. Motosiklet sürücüsü İbadet Arıtürk (20), hızlı bir şekilde trafikte ilerlerken, plakası olmayan bir Mitsubishi L300 minibüsün kontrolsüz bir şekilde dönüş yapması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Motosiklet, önce minibüse ardından park halindeki bir Fiat Doblo marka araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü, park halindeki aracın arka camından içeri girdi. Yaralanan Arıtürk, kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak bir süre hareketsiz kaldı. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkiklerin ardından Arıtürk'ün taburcu edildiği belirtildi.

Polis ekipleri olay yerine gelerek kazayla ilgili inceleme başlattı ve kazaya karışan araçları trafikten kaldırdı. Bu sayede trafik normale döndü. Motosiklet sürücüsünün aracın arka camından içeri girdiği anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, minibüsün kontrolsüz dönüşü sonrasında motosikletin hızlı bir şekilde araca çarptığı açıkça görülmektedir.

Kazanın tanıklarından veteriner Duygu Öztürk, park halindeki araçtan motosiklet sürücüsünün can havliyle çıktığını ve ardından yerde hareketsiz kaldığını ifade etti. Diğer bir tanık olan Hasan Kamış ise olayın çok kısa bir sürede gerçekleştiğini ve motosiklet sürücüsünün acı çektiğini belirtti. Kenan Şimşek ise olay yerine geldiğinde motosiklet sürücüsünün yerde yattığını ve yaralarının olduğunu söyledi. Sağlık ekipleri müdahale ettikten sonra Arıtürk hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme devam etmekte olup, güvenlik kamerası görüntüleri de soruşturma sürecinde önemli kanıtlar olarak kullanılabilir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi