Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
KAEÜ Sağlık Hizmetleri Topluluğu, Hatay’da depremzede çocuklara dokundu

KAEÜ Sağlık Hizmetleri Topluluğu, Hatay’da depremzede çocuklara dokundu


Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Sağlık Hizmetleri Topluluğu, depremzedeler için Hatay'da bir faaliyet düzenledi.

KAEÜ Sağlık Hizmetleri Topluluğu, Hatay’da depremzede çocuklara dokundu

KAEÜ öğrencileri, Antakya Mansurlu İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerine, hayırseverlerin katkılarıyla kırtasiye, kitap ve oyuncak yardımı sağladı. Okul ziyaretlerinin ardından topluluk, Hatay merkezinde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na ait Psikososyal Destek Merkezi'ne geçti. Burada, çocukların hoş vakit geçirmelerine ve deprem sonrası yaşadıkları stresin etkilerinin azaltılmasına yönelik çeşitli etkinlikler ve eğlenceli faaliyetler düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, faaliyetler sırasında telefonla görüntülü bağlantı kurarak alanındaki öğrencilere desteklerini iletti. Karahocagil, "Sizler bu tür faaliyetler yaptıkça, Anadolu'daki çocuklara dokundukça bizler her zaman yanınızda olacağız. Yeter ki sizler faaliyetlerinize devam edin, Ahilik ruhunu ve değerlerini ülkemizde yaymaya devam edelim" şeklinde konuşarak organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi