Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kadın girişimcilere stres yönetimi eğitimi verildi

Kadın girişimcilere stres yönetimi eğitimi verildi


Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri, topluma hizmet odaklı bir projenin parçası olarak kadın girişimcilerin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen bir etkinlik düzenlemiştir.

Kadın girişimcilere stres yönetimi eğitimi verildi

Bu etkinlik, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı kadın girişimciler kurulu için gerçekleştirilmiştir.

"Güçlü Kadın, Güçlü Toplum" adıyla düzenlenen proje kapsamında, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı Doç. Dr. Sevinç Köse Tuncer'in koordinatörlüğünde, Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı Öğr. Gör. Şeyda Memiş tarafından Stres Yönetimi Eğitimi verilmiştir. Eğitimin moderatörlüğünü ise öğrenciler Hasan Yılmaz ve Zilan Yegin üstlenmiştir.

Eğitim, katılımcıların stres yönetimi konusundaki ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamış ve kadın girişimciler tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. Bu etkinlikle kadın girişimcilerin günlük hayatta karşılaştıkları stresle başa çıkmalarına yardımcı olmak ve onlara destek sağlamak hedeflenmiştir.

TOBB Erzincan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rüveyda Tanoğlu, etkinlik nedeniyle üniversiteye ve öğretim elemanlarına teşekkürlerini ileterek, etkinliğin kadın girişimcilere sağladığı değeri vurgulamıştır. Bu tür etkinliklerin kadın girişimcilerin güçlenmesine ve toplumda daha aktif rol almalarına katkı sağladığına dikkat çekilmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi