Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kadın girişimcilere çalışanlarla iletişim konulu eğitim verildi

Kadın girişimcilere çalışanlarla iletişim konulu eğitim verildi


Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri, topluma hizmet odaklı projeleri kapsamında kadın girişimcilerin ihtiyaçlarına yönelik bir etkinlik düzenlemiştir.

Kadın girişimcilere çalışanlarla iletişim konulu eğitim verildi

Bu etkinlik, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı kadın girişimciler kurulu için "Güçlü Kadın, Güçlü Toplum" projesi adı altında gerçekleştirilmiştir.

Proje kapsamında, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı Doç. Dr. Sevinç Köse Tuncer koordinatörlüğünde, Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksek Okulu Havacılık Yönetimi Bölümü'nden İletişim Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Fadime Badur tarafından "Çalışanlar İle İletişim Neden Önemlidir ve Nasıl Olmalıdır?" konulu bir eğitim verilmiştir. Eğitimin moderatörlüğünü öğrenciler Hasan Yılmaz ve Zilan Yegin yapmıştır. Eğitimden dolayı TOBB Erzincan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rüveyda Tanoğlu, üniversite ve öğretim elemanlarına teşekkürlerini iletmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi