Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kaçmaya çalışırken polis memurunu ağır yaralayan şüpheli tutuklandı

Kaçmaya çalışırken polis memurunu ağır yaralayan şüpheli tutuklandı


Eskişehir'de narkotik ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan M.H. adlı şüpheli, polis aracından kaçmaya çalışırken yaşanan arbede sırasında bir polis memurunun kendi tabancasıyla yaralanmasına sebep oldu.

Kaçmaya çalışırken polis memurunu ağır yaralayan şüpheli tutuklandı

Şüpheli, hakkında "Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan 10 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası ve aranma kaydı bulunuyordu.

Olay, Tepebaşı İlçesi Esentepe Mahallesi Eğitimciler Caddesi'nde meydana geldi. M.H., evinde yakalandıktan sonra ekip aracına konuldu, ancak kaçma girişiminde bulundu. Bu sırada polis memuru H.K. sol diz üstünden yaralandı. Yaralı memur, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarıldı. M.H., "Görevini Yaptırmamak İçin Direnme-Mukavemet" ve "Taksirle Yaralama" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaralı polis memurunun tedavisi devam ediyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi