Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Kaçak yaptığı yapı 4 kez yıkıldı, "bir daha yıkılmasın" diye çatıya çıkarak direndiler

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, Yıldırım Belediyesi'nin kaçak ve depreme dayanıksız binalarla mücadelesi kapsamında, Millet Mahallesi'nde daha önce dört kez yıkılan bir bina beşinci kez yıkılmak istenince bina sahipleri direniş gösterdi.

Kaçak yaptığı yapı 4 kez yıkıldı,

Sabah saatlerinde, Yıldırım Belediyesi ekipleri ve çevik kuvvet polisleri ekskavatör ile yıkım işlemi için harekete geçti.

Bina sahipleri, daha önce dört kez yıkılan yapının beşinci kez yıkılmasını engellemek amacıyla çatıya çıkarak direndi. Bu sırada bir şahıs zaman zaman etrafa bıçak sallayarak karşı koymaya çalıştı. Polisin ikna çabaları sonucunda, şahıs çatıdan indirildi ve diğer aile üyeleri de ikna edildi. Bu süreçte, kaçak yapının bir kısmı yıkıldı. Olayların daha fazla büyümesini engellemek için bina sahiplerine süre verildi.

Yıkım işlemi sırasında, bölgede TOMA ve çok sayıda çevik kuvvet polisi de güvenlik önlemleri aldı. Yıldırım Belediyesi, kaçak ve depreme dayanıksız yapılarla mücadelesine kararlılıkla devam ediyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi