Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı


Karaman'da, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ile Merkez İlçe Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda, pet bardaklara ekili halde kenevir bitkisi ve ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş, 2 kişi gözaltına alınmıştır.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

İstihbari çalışmalar sonucunda, M.K.Ç ve M.U.E. isimli şahısların evlerinde pet bardaklarda kenevir yetiştirdikleri bilgisine ulaşılmıştır. Bu bilgi üzerine Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla harekete geçen jandarma ekipleri, M.K.Ç ve M.U.E'nin evlerinde uyuşturucu madde arama köpeğiyle birlikte arama yapmışlardır. Yapılan aramalarda, pet bardaklara ekili 90 kök kenevir bitkisi ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.

Gözaltına alınan 2 şüpheli, İl Jandarma Komutanlığı'na götürülmüş ve hakkında adli işlem başlatılmıştır. Uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik yapılan bu operasyon, jandarmanın mücadelesinin bir parçasıdır. Suçluların yakalanması ve ilgili kanunlara göre cezalandırılması amacıyla adli süreç devam etmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi