Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Jandarma sosyal medyadan video paylaşan hırsızları ‘Yapıştır’dı

Jandarma sosyal medyadan video paylaşan hırsızları ‘Yapıştır’dı


Denizli'de birçok römork, motosiklet ve kablo hırsızlığına karışan iki şüpheli, sosyal medyada paylaştıkları "Yapıştır" etiketiyle dikkat çekerek jandarma tarafından yakalandı.

Jandarma sosyal medyadan video paylaşan hırsızları ‘Yapıştır’dı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, hırsızlık olayları ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar yaptı. Yapılan incelemelerde, 20 yaşındaki Turgut K. ile 18 yaşındaki Polat C.'nin toplamda 8 yıl ve 18 yıl hapis cezası bulunan ve 8 farklı hırsızlık olayına karıştığı belirlendi. Hırsızlık yaptıktan sonra sosyal medya hesaplarından video paylaşarak dikkat çeken şüphelilerin izini süren Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), teknik ve fiziki takip sonucunda iki şüpheliyi Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ile düzenlenen operasyonda yakalayarak gözaltına aldı.

Yapılan GBT sorgusunda, Turgut K.'nin 47, Polat C.'nin ise 19 ayrı suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Jandarmadaki sorgularının ardından Denizli Adliyesine sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi