Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Jandarma 115 bin TL değerinde 156 şişe kaçak alkol ürünü ele geçirdi

Jandarma 115 bin TL değerinde 156 şişe kaçak alkol ürünü ele geçirdi


Eskişehir'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda toplamda 156 şişe kaçak alkol ürünü ele geçirildi.

Jandarma 115 bin TL değerinde 156 şişe kaçak alkol ürünü ele geçirdi

İlk olayda, Odunpazarı ilçesinde bir şahsın kaçak yollardan temin ettiği alkol ürünlerini satarak haksız kazanç elde ettiği duyumu üzerine çalışma başlatıldı. Şahsın ikametgah ve iş yerinde yapılan aramada, piyasa değeri 35 bin TL olan 48 şişe kaçak alkol ürünü bulundu ve el konuldu.

İkinci olayda da yine Odunpazarı ilçesinde bir şahsın kaçak yollardan temin ettiği alkol ürünlerini satarak haksız kazanç elde ettiği duyumu üzerine çalışma yapıldı. Şahsın ikametgah ve iş yerinde yapılan aramada ise piyasa değeri 80 bin TL olan 108 şişe kaçak alkol ürünü ele geçirildi ve el konuldu.

Her iki operasyon sonucunda şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı. Kaçakçılıkla mücadele ekipleri, kaçak yollardan temin edilen ve sağlık açısından risk taşıyabilen alkol ürünlerinin piyasaya sürülmesini engellemek ve haksız kazanç elde eden şahısları adalete hesap vermek konusunda çalışmalarını sürdürmektedir. Bu tür operasyonlar, halkın sağlığını koruma ve kaçakçılıkla mücadele amacıyla yürütülen önemli faaliyetlerdir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi