Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İzmirli ‘Müslümcülerden’ Mustafa Keser’e tepki: “Özür bekliyoruz”

İzmirli ‘Müslümcülerden’ Mustafa Keser’e tepki: “Özür bekliyoruz”


Sanatçı Mustafa Keser'in Müslüm Gürses ve Orhan Gencebay hakkındaki sözleri İzmir'de "Müslümcüler" adı verilen bir grup tarafından tepkiyle karşılandı.

İzmirli ‘Müslümcülerden’ Mustafa Keser’e tepki: “Özür bekliyoruz”

"Müslümcüler", Mustafa Keser'den özür beklediklerini dile getirdi.

Bornova'da bulunan Müslüm Gürses Arşiv Evi'nde toplanan "Müslümcüler" arasından Mehmet Kara, kendisini "radikal Müslümcü" olarak tanıtarak, Mustafa Keser'in röportajında Müslüm Baba için "kötü okuyor" ve Orhan Gencebay için "müzisyenliğini sevmiyorum" gibi ifadeler kullanmasının üzücü olduğunu belirtti. Kara, Mustafa Keser'den özür beklediklerini ve Müslüm Baba gibi bir sanatçının daha gelmeyeceğini söyledi.

35 yıldır Müslüm Gürses'in müziğini dinlediğini belirten Nuri Alptekin ise Müslüm Baba'nın arşiv evi ve müzesinin olduğunu, onun için milyonlarca sevenin olduğunu ve onu sahipsiz bırakmayacaklarını ifade etti. Alptekin, "Müslüm camiası" olarak bir özür beklediklerini dile getirdi.

Mustafa Aldanoğlu ise Müslüm Baba'nın sadece müziklerine saygı duyulmasını istediğini aktardı. Aldanoğlu, Müslüm Baba'nın garibanların yanında olan bir insan olduğunu ve böyle iftiraların atılmaması gerektiğini belirterek, her sanatçıya saygı duyulması gerektiğini söyledi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi