Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İzmir’deki helikopter destekli operasyonda 45 zehir taciri tutuklandı

İzmir’deki helikopter destekli operasyonda 45 zehir taciri tutuklandı


İzmir'de narkotik suçlarla mücadele kapsamında gerçekleştirilen helikopter destekli polis operasyonunda, torbacı olarak adlandırılan zehir tacirlerine yönelik 64 şüpheli gözaltına alınmıştı.

İzmir’deki helikopter destekli operasyonda 45 zehir taciri tutuklandı

Operasyon sonucunda yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler, silahlar ve diğer deliller ele geçirilmişti.

Gözaltına alınan 64 şüpheliden 45'i tutuklandı. Tutuklanan şüpheliler, adli süreç başlamadan önce emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi. 13 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İşlemleri tamamlanan 6 kişi ise serbest kaldı.

Bu operasyon, İzmir polisinin narkotik suçlarla mücadelede gösterdiği kararlılığın bir göstergesi olarak değerlendirilebilir. Uyuşturucu ticaretiyle mücadele, toplumun güvenliği ve sağlığı için önemli bir konudur. Emniyet güçlerinin bu tür operasyonlarla suçluları yakalaması ve adalete teslim etmesi, suçla mücadelede önemli bir adımdır. Bu tür operasyonların devam etmesi ve suçla mücadelede etkili önlemler alınması önemlidir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi