Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İzmir'de silahla vurulan hastane personeli hayatını kaybetti

İzmir'de silahla vurulan hastane personeli hayatını kaybetti


İzmir'in Konak ilçesinde, sokakta tartıştığı kişiler tarafından tabancayla vurulan üç çocuk babası hastane personeli hayatını kaybetti. Olayın ardından kimlikleri tespit edilen iki şüphelinin yakalanması için polis çalışmalarına başladı.

İzmir'de silahla vurulan hastane personeli hayatını kaybetti

Olay, Emir Sultan Mahallesi 1192 Sokak'ta saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Yücel Ecelioğlu (37), sokakta tartıştığı iki kişi tarafından tabanca ile vuruldu. Ecelioğlu, göğsüne isabet eden kurşunla yaralandı ve olay yerindeki şüpheliler kaçtı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Polis, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Ağır yaralanan Yücel Ecelioğlu, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Evli ve üç çocuk babası olan Ecelioğlu'nun cenazesi, incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayı gerçekleştiren şüphelilerin B.E. (19) ve R.A. (22) olduğunu belirledi. Şüphelilerin yakalanması için polis çalışmalarını sürdürmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi