Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İzmir'de 300 milyonluk vurgunla ilgili 1 tutuklama

İzmir'de 300 milyonluk vurgunla ilgili 1 tutuklama


İzmir'de, Denizbank Bornova Şube Müdürü H.Ö., yüksek kar vaadiyle beş kişiden 300 milyon lira topladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

İzmir'de 300 milyonluk vurgunla ilgili 1 tutuklama

Futbol dünyasından ünlü isimleri dolandırdığı suçlamasıyla bilinen Seçil Erzan vakasına benzer şekilde, H.Ö. ve Karşıyaka Spor Kulübü yöneticilerinden bazı kişilerin de dahil olduğu bu olayda, döviz bürosu sahibi S.Ç. tutuklandı.

Siber ve Mali Suçlarla Mücadele ekipleri, banka şubesinde ve diğer adreslerde aramalar yaparak dijital materyallere el koydu. Banka çalışanlarından E.Y. ve A.A. da ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Döviz bürosu sahibi S.Ç., adliyeye sevk edilmesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. H.Ö. ise aşırı ilaç alarak intihar girişiminde bulundu ve hastaneye kaldırıldı. Şu an psikiyatri servisinde tedavi gören H.Ö.'nün ifade veremeyecek durumda olduğu bildirildi. Ayrıca, H.Ö. ve S.Ç.'nin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi