Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İzmir’de 2 kişinin can verdiği noktada bilirkişi incelemesi

İzmir’de 2 kişinin can verdiği noktada bilirkişi incelemesi


İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trajik olayda, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 2 kişiyle ilgili olarak mahkeme tarafından atanan bilirkişi heyeti inceleme ve keşif yapmıştır. Ayrıca, olayla bağlantılı olarak gözaltına alınan 27 şüpheli adliyeye sevk edilmiştir.

İzmir’de 2 kişinin can verdiği noktada bilirkişi incelemesi

Kentte etkili olan şiddetli yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle dönerken, Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay (44) yağmura yakalanmıştı. İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi olan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, su birikintisinden karşıya geçmeye çalışırken elektrik akımına kapılarak hayatlarını kaybetmişti.

İzmir Barosu avukatlarından Murat Fatih Ülkü, gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamada, "Olayın ardından sorumlu kurumların hata ve ihmallerini tespit edip giderilmesi için girişimlerde bulunduk. Soruşturma devam ediyor ve sorumluların ceza hukuku çerçevesinde yargılanması için adımlar atılıyor. Bilirkişi raporu da düzenlendi ve sorumlu kurumların eksikliklerinin nasıl giderileceği belirlenmeye çalışılıyor" dedi.

Öte yandan, gözaltına alınan 27 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan 35 kişiden 33'ü gözaltına alınırken, 6 şüpheli ifade sonrası serbest bırakıldı ve 2 şüpheli hala aranıyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi