Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İtalya'nın kuzeyini vuran şiddetli yağışta 1 kişi öldü

İtalya'nın kuzeyini vuran şiddetli yağışta 1 kişi öldü


İtalya'nın kuzey bölgelerinde meydana gelen şiddetli yağışlar, olumsuz etkilere neden oldu ve maalesef bir kişinin hayatını kaybetmesine yol açtı.

İtalya'nın kuzeyini vuran şiddetli yağışta 1 kişi öldü

Lombardiya ve Veneto bölgelerinde etkili olan şiddetli yağışlar, yaşamı olumsuz şekilde etkiledi. İtalyan itfaiyesi tarafından yapılan açıklamada, Lombardiya'daki Cantu komününde bir köprünün sel sularının etkisiyle yıkılarak Serenza Nehri'ne düşen 66 yaşındaki bir adamın cansız bedenine ulaşıldığı ifade edildi. Lombardiya Valisi Attilio Fontana, bölgedeki durumun "çok karmaşık" olduğunu ve hala birçok evin ve iş yerinin sular altında olduğunu belirtti.

Çiftçi sendikası Coldiretti ise şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle tarım ürünlerinin zarar gördüğünü açıkladı. İtfaiye ekipleri ve sivil koruma birimleri, evlerinde mahsur kalan insanlara yardım etmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu tür doğal olaylardan etkilenen bölgelerde acil durum önlemleri ve kurtarma çalışmaları hızla devreye alınmaktadır. Yetkililer, etkilenen bölgelerdeki hasarın tespiti ve yardım ihtiyaçlarının karşılanması için çaba sarf etmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi