Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
İstanbul Valiliği kararıyla Taksim ve Şişhane metro istasyonu kapatıldı

Taksim Meydanı'nda düzenlenmek istenen yürüyüş nedeniyle M2 Yenikapı-Hacıosman Metrosu'nun Taksim ve Şişhane istasyonları kapatıldı.

İstanbul Valiliği kararıyla Taksim ve Şişhane metro istasyonu kapatıldı

Taksim Meydanı, yaya trafiğine de kapatılarak, polis barikatlarıyla çevrildi. Bu durum, bölgede bulunan otellerde kalan turistlerin bavullarıyla bariyerlerin arasından geçmeye çalışmasına neden oldu.

İstanbul Valiliği, bugün Taksim Meydanı'nda planlanan yürüyüş nedeniyle geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Meydan ve çevresi polis barikatlarıyla kapatıldı ve yayalar alternatif güzergahlara yönlendirildi. İstiklal Caddesi'ndeki otellerde kalan turistlerin, bavullarıyla birlikte barikatlardan geçmeye çalışırken zorlandıkları görüldü.

Güvenlik önlemleri kapsamında, saat 10.00 itibarıyla Yenikapı-Hacıosman Metrosu'nun Taksim ve Şişhane istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküleri geçici olarak kapatıldı. Metro İstanbul'un açıklamasına göre, İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda ikinci bir duyuruya kadar bu hatlar işletmeye kapalı olacak ve trenler Taksim istasyonunda durmadan seferlerine devam edecek.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi